Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 03, 2006

Photobucket - Video and Image Hosting
huhuhu sedihnya aku...rasa macam xdihargai ja...
apa yg aku buat,tunjuk xnampak lagi,xcukup lg kot...
emm,xpa aku dah xbuat dah...xharap dah mcm dlu lg...
biarlah xs'happy sbhgia mcm dulu...
life cam ni pun ok gak...kadang2 rasa jgak nak mcm dulu...
eeee,sedarlah sikit tu...kdg2 pk bodoh ja...hehehe
biarlah aku betul2 sakit skrg...huhuhu sedihnya...

hye butterfly,ko ni btl2 cantik,dpt buat aku duk dunia lain ja...
ko ni btl2 mgasyikan aku ja...indah btl ciptaan Tuhan ni...

Loving couple 4ever n ever

Photobucket - Video and Image Hosting


huhuhu aku teringin nak jd seperti dorang
walau diuji dgn apa still setia...
biarlah berbeza pangkat,umur...

Monday, October 02, 2006

Photobucket - Video and Image Hosting

to ajar...
happy besday...akulah shabat yg 1st wish kat ko tau x....
hehehe...harap maklum dah umur tu meningkat tua tu...
agak2 r jgnlah jd budak2 lg...aku lain still young,cute...hohoho
jgn marah,kan lg tua nampak...
anyway dah terang tan-tang aku letak kat atas tu...
juz 4 you...
Photobucket - Video and Image Hosting

huhu dah dkt final tp study cam hampeh jaa...
dah my mum slalu ja tanya bila nak abis study...
takut betul...tlglah...

Sunday, October 01, 2006

4 bakal ayah

Empat bakal ayah menanti dengan penuh
gelisah di bilik menunggu di hospital,
sementara isteri masing-masing berjuang
untuk melahirkan anak.

Selang beberapa minit selepas itu,
seorang jururawat keluar dan
memberitahu ayah pertama,
"Tahniah awak telah menjadi ayah kepada anak kembar!"
"Mungkin satu kebetulan, saya bekerja diTwin Star Enterprise"
kata ayah pertama

Kemudian keluar jururawat lain dan
memberitahu ayah kedua,
"Tahniah, Encik mendapat anak kembar tiga!".
"Yahoo... mungkin satu kebetulan saya bekerja di 3M Copration,
" kata ayah kedua kegirangan.

Sepuluh minit selepas itu keluar jururawat lain
dan memberitahu ayah ketiga,
"Syabas, isteri saudara melahirkan anak kembar empat!"
"Alhamdulillah, mungkin juga satu kebetulan,
saya bekerja di Four Season Hotel" katanya n syukur.

Pada waktu itu ayah keempat
kelihatan gelisah dan tidak menentu.
Semua ayah yang menunggu bertanya,
"Kenapa risau sangat?"Jawab ayah keempat,
"Saya tidak risau,cuma.... saya bekerja di Seven-eleven"katanya.
Aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu oh karena hati telah letih

Aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

Reff:
kau seperti nyanyian dalam hatiku
yg memanggil rinduku padamu
seperti udara yg kuhela kau selalu ada

Hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang
dan sepi, dan sepi

Repeat reff [2x]
Selalu ada, kau selalu ada
Selalu ada, kau selalu ada
Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Kenangan Terindah

Aku yang lemah tanpamu
aku yang rentan karena cinta
yang tlah hilang darimu
yang mampu menyanjungku
selama mata terbuka
sampai jantung tak berdetak
selama itu pun aku mampu
tuk mengenangmu darimu
kutemukan hidupku
bagiku kau lah cinta sejauh


Reff:
Bila yang tertulis untukku
adalah yang terbaik untukku
kan ku jadikan kau kenangan
yang terindah dalam hidupku
namun tak kan mudah bagiku
meninggalkan jejak hidupku
yang tak terukir abadi
sebagai kenangan yang terindah

P/s:4 u myLove