Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 31, 2007

Aku Pecintamu

Aku masih di sini kekasih
Telah lama ku simpan segalanya
Janji yang tak pernah kau tunaikan
Tapi aku masih setia menanti

Cinta ku masih lagi di sini
Masih berbunga menantikanmu
Walaupun harumnya hampir hilang
Tapi ku tetap pencinta yang setia

(Korus)
Dan Aku masih lagi di sini sayang
Masih setia menanti dirimu
Kerna kita pernah sayang menyayang
Ku harap cinta mu tak akan pudar

Dan ku masih menanti dirimu
Masih segar menanti segalanya
Jangan kau ucapkan selamat tinggal
Akan hancur hati ku kerna kamu

Aku masih di sini sayangku
Walaupun kau hilang kian lama
Telah cintaku jadi begini
Betapa aku pencinta yang setia

(Ulang korus)

Dengarkan kasih
Lagu ku ini
Kerna diriku
Pencintamu

Fazli Zainal - Harapan

Doaku agar kau kan selalu bahagia
Agar kau temui insan tulus menyayangimu
Lepaskanlah diriku kerna keredhaanmu
Bukan kerna dendam jua bukan kerna kau terpaksa

Ku tinggalkan memori bersamamu
Ku undur diri bersama harapan

Tidak kesampaian cinta kita
Ku bawa harapan ku pendam rahsia
Ku di kejauhan mendoakan
Agar kau bahagia tiada lagi duka

Daku rela mengundur diri
Ku pasti dikau kan fahami

Tiada penyesalan kasihku korbankan
Andai telah tertulis ku terima ini bukannya ku pinta
Oh pergilah dikau diiringi keikhlasanku,
Cuma pengalaman mengisi kekosongan mimpiku

<< Love >>

single atau berteman?:
urmm..bteman..

:Percaya cinta pandang pertama?:
50-50 susah jugak nak lupa...
makan masa tu...

pernah ditolak cinta?:
....nope

kali terakhir mengungkap "I love U"?:
urrm no comment

are u in love now? :
yelah

ciri2 lelaki/pompuan yg anda x suka?:
pisau cukur,ambik kesempatan,ngada2,gedik,poyo,budjet ensem,paling penting main perasaan org,xda pegagan agama

ciri2 lelaki/pompuan yg anda suka?:
funny..happy go lucky..always being happy..paling penting beragama leh didik aku..walaupun aku ni keras kepala...sabar r..

Pekara yg tidak dpt dilupakan semasa bercinta?:
isk3..juz admire lorh..hanya aku yang tau

trust ur bf/gf 100%?:
80%...

heheh hadiah akhir yg d beri oleh pasangan anda:
music bear warna pink,comel sgt..pastu bear yg duk dalam kaca tu...
yg mcm dlm cite my girl..

pemberian yg tidak dpt dilupakan?:
cincin,tanda aku dah terikat dengan dia,
my family bt suprise besday party,
bg semua permintaan yg aku nak
walaupun kadang2..ek selalu jgk
aku xpenuhi impian my mum n dad...

paling lama berpasangan:
sekarang coz im realy2 seriously

setia pada yg satu?:
ermm..yup..tp aku rasa dia xpcaya
coz dia terbaca msg aku dulu
aku mcm pernah curang
walaupun bkn aku curang..
salah faham,maybe aku ni terlampau baik
sgt, xmbataskan walau dah ada dia

merindui seseorang skrang?:
yap!home sick rr

fav. lagu?:
bnyak..salah satu my all-mariah carey..
tp semua lg dia aku minat

siapakah kwn sejati anda?:
herdawati-satu kepala walaupun dia terlebih open

pernah di tipu oleh kwn?:
banyak kali pernah..xheran dah
kdg2 sakit ati jugak

topik yg sering d bual?:
banyak,nak topik apa..
mlm td cite korean rr

menyukai kekasih kwn sendiri?:
gila,xkan aku bt keje gila tu..
biar kwn aku minat ja kat laki tu pun,
aku akan jauh dr menyukai laki itu..

cemburu dgn kecantikkan dan kepandaian kwn?:
cemburu nak challange kepandaian dia r..
kecantikan allah dah bagi yg terbaik untuk aku..
terima dgn hati ikhlas rr

kali terakhir bermusuhan?:
form5 sampai sekarang..xda kata maaf dr dia n jugak aku..
nak berbaik dah dia mcm tu...lgpun bkn salah aku gak..
so sendiri mau ingat rr..

menikam kwn dr belakang?:
xlg rasanya...

adakah anda mengingati tarikh lahir kwn anda?
igt2!!sentiasa alert..

memusuhi seseorang sekarang?:
xda sampai memusuh juz ingat
benda dia dah buat kat aku...
susah nak lupa woi

i need just a minute...

Ada 4 perkara yang baik tetapi
4 perkara yang lain lebih baik:•

Malu bagi lelaki itu baik tetapi
malu bagi wanita itu lebih baik,

•Adil bagi setiap orang itu baik tetapi
adil bagi pemimpin itu lebih baik,

•Taubat bagi orang tua itu baik tetapi
taubat dari orang muda itu lebih baik,

•Pemurah bagi orang kaya itu baik tetapi
pemurah dari orang miskin itu lebih baik...

Kata Amirul Mukminin Ali b. Abi Talib:
“Ambillah daripadaku lima perkara:

•Pertama: Jangan engkau mengharapkan
seseorang selain dari Tuhan engkau sendiri.

•Kedua: Jangan engkau takuti sesuatupun,
selain dari kemurkaan Ilahi.

•Ketiga: Jangan engkau segan mempelajari
yang belum diketahui, walaupun dari sesiapa sahaja.

•Keempat: Hendaklah engkau berani mengatakan;
belum mengetahui apa yang sebenarnya engkau belum mengetahuinya.

•Kelima: Hendaklah engkau sentiasa berlaku sabar,
kerana sabar itu kepalaiman.

p/s:bulletin board friendster

Tuesday, January 30, 2007

SERVEY

1. Where is your cell phone?:
dalam pensel case

2. Your boyfriend/girlfriend?
hehe ada dalam hati (hubby mucuk)

3. Your hair?
mana leh gtau (secret)

4. Your father?:
kat umah r

5. Your mother?
same as my dad..

6. Your favorite item?
cite korean r

7. Your dream last night?:
my mum n a.long pakai baju putih p meeting..nampak mcm rushing ja

8. Your favorite drink?:
air suam limau nipis (sesuai untuk diet heheh)

9. Your dream car?
gen2

10. The room you are in?
lab

12. Your fear?
my god of coz..

13. What do you want to be in 10 years?
erm xtau,maybe dah punya keluarga kot with my hubby(heheh)

14. Who did you hang out with last
night?
xda org

15. What you're not?
xpasti

16. Muffins?
hurmm..x minat

17: One of your wish list items?
x terkira..hehe

18: Time?:
02.44pm

19. last thing you did?
update blog n friendster

21. what you're wearing?
shirt n pants..

23. The last thing you ate?:
meniru, kalu dah study tp xfaham nak meniru gak xpa

24. Your life?
mental stress~!!

25. Your mood?
isk3..penink glar..srabut pala hotak

26. Your friends:
huh?

27. What are you thinking about right
now?
hurmm..how is it goin to be nxt week..

28. Your candy?
what da hell??

29. What are you doing at the moment?
bt survey ni lar..

30. Your summer?
x dar lar abg computer oi..

31. Your relationship status?:
xsingle coz ada hubby mucuk

32. What is on your tv?
x taw...x tgk

33. When is the last time you laughed?
hurmm..aku everyday gelak..

34. Last time you cried?
time atok aku Hj Abd Manaf b. Yaacob menghadap ilahi..

36. Current Crush?:
none..

37. Color?
pink

38. last person who posted this?
tina

boleh jd ibu yg baik ak??

1) ni step pertama aku pegang cousin aku..
aku ni geram kat budak2...

Photobucket - Video and Image Hosting
2) ni plak step ke2..hohoho penat woi..
dah berat makan apalah
tp nape dia xsuka ja kat aku..
bukan aku makan dia pun
Photobucket - Video and Image Hosting

3)step ke3...hehehe syian dah nak nangis ja..
bukan aku buat pun...
nak pegang xpandai..dia ni lembik lg rr..
xleh nak ajak gusti lg...tp aku maintain...
sbr ek,penat tau omel mintak dengan mama kamu
nak pegang,so duk lama skit..tahan dulu nangis ek..

Photobucket - Video and Image Hosting

4) step ke4 dia nangis,aku xbuat lg smack down tau..
xleh jd laki ni...kamu ja leh omel culik kejap..nak harapkan
baby anis terus xleh ambik,duk dkt pun xleh..nak cium skit pun dah
kena marah kat kakaknya..tensen btl..so kamu thn,nak nangis
jgn kuat2 tau...tahan jaa..
Photobucket - Video and Image Hosting

GEREELAH

Yea akhirnya berjaya jugak aku sign in blog aku ni..
tau dah lebih kurang 1week xleh nak sign in blog ni..
xtau nape..maybe dia nak upgrade blog kot..
aku btl2 bz ja..projek lg,dah sem last ni subjet membaca ja..
td tensen btl aku subjek MIS,punyalah membaca boleh cair kat mulut..
jawab soalan ciput ja..penat ja aku duk ngapal chapter 1&2..last2 xtend
pulak dah..pastu tambah pulak 1 lg chapter..cehwah dengan semangat
waja aku pun p r kelas..macam xcited ja nak jwb..tgk2 tukar jawapan,
gerelah loghat kelatan,ina ajar hilang 5 markah,dah yang lain
mcm merapu ja,ikut ayat aku ja...TENSENNNNNN.....

Thursday, January 25, 2007

relex+boring

yea...aku dah siap present...
jgn jeles...lapar rr,bla nak p makan...
nasib sikit ja kena komen..
hubby camne present...ok x??