Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 16, 2007

Ruang RinDu

Di daun yang ikut mengalir lembut
Terbawa sungai ke ujung mata
Dan aku mulai takut terbawa cinta
Menghirup rindu yang sesakkan dada
Jalanku hampa dan kusentuh dia
Terasa hangat oh didalam hati
Kupegang erat dan kuhalangi waktu
Tak urung jua kulihatnya pergi
Tak pernah kuragu dan slalu kuingat
Kerlingan matamu dan sentuhan hangat
Ku saat itu takut mencari makna
Tumbuhkan rasa yg sesakkan dada

Chorus 2x:
Kau datang dan pergi oh begitu saja
Semua kutrima apa adanya
Mata terpejam dan hati menggumam
Di ruang rindu kita bertemu

Bertemu

sory ada

alkisahnya...

aku dah lupa malam 2 bila,tp xsilap mlm raya rr..
aku bese bila tido kat umah akan tido tengah...
mmg mcm 2 tabiat aku...bkn apa tkot blackout..
ada tido blah kanan aku,siti lak belak kiri..
aku ni almaklum rr bila tdo mmg xingat dunia dah..
bom meletup pun aku xdgr...
tgh aku syok duk tido aku p sepak perut ada...
tah mcm mana tah aku boleh bt mcm 2...
mesti dia himpit aku..aku ni xleh tido org himpit2...
pg tu ada pun ckp,tido buas nak mampos..
kalu ada pregnent leh keguguran situ dah..dia ckp sakit nak mampus...
mcm kena apa ja...sorylah ada,bkn sengaja,btl2 xsedar rr..
kesian kat ada,sorry ek sayang...
btl2 xsengaja...

malu soiioootttt

aku xtau nak create apa atas blog aku...
dah lama tinggal..
semalam aku pegi bilik farah..
malu sioottt tersilap msk bilik org..
dgn confidentnya aku p ketuk trs sergah msk..
pah2 empat2 org dalam blik 2 sume tgk kat aku..
aku dah cuak gla...pah2 bleh tanya.."eh! ni bkn blik farah ka?"
dorg pun ckp bilik farah no1...aku pun kuar dari apartment 2,
tgk2 ada lg 1 tingkat nak p blik farah...malu sioott...nsb pandai gak cover...
tah pape ja aku,mesti duk angau...

Sunday, November 04, 2007

Aduhai....

tolonglah aku...aku dah demam2 kerana math...
waaa xsukanya...dah dkt nak exam tp 1 habuk xreti...
kalu matrix leh rrr..yang len aku xtau...
aku perlukan spruh mrkh final nak lulus...
kalu lulus pun aku dah sykur tau...xrela nak ambik kali ke2...
knapalah kna ada math...kalu math tu +,-,bahagi,drb bleh lg..
ni tah pape kjp kira situ kjp ,kira sni...bknya pnting sgt...
aku dah rr lemah math...bagilah smgat untuk aku stdy math,final bt btl2...