Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 10, 2008

mY Dream!!

impian aku...erm impian aku sangatlah tinggi..
buat masa sekarang aku nak keje bagus2..
kiranya orang boleh pandang aku..xdalah orang cakap,alah budak tu..
aku nak beli kete CR-V,xleh sgt vios rr..
pahtu aku nak beli rumah..aku xnak rumah 2tingkat ka apa ka..
aku xsuka..aku ni penakot..bila 2tingkat,malam2 aku akan tokot naik atas..
aku nak 1tingkat ja tp besar..ada sikit garden kat depan umah,ada buai,
kolam renang n court untuk men badminton..
dalam umah lak aku nak berkonsep inggeris..nampak cantik n bersih ja..
nak ada 1 bilik khas untuk mini teater untuk family aku bersantai..
tapi aku xnak ada maid..xda privacy langsung..tp tukang kebun nak..aku ni xpro sgt
menanam pokok2 bunga..juz siram boleh..pahtu setiap blik akan ada toilet sendiri
n ada aircond..dan last skali aku nak big family..aku xleh small family..
hidup aku perlukan orang..aku ni jenis pentingkan kekeluargaan..
dan aku nak anak 6orang..tahlah aku harap dream aku ni tercapai...

t0 mAmA!!!

hepy besday mama...
hope dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki..
hidup diberkati oleh Allah..sihat tubuh badan..
yang penting hepy selalu..

05-01-1961

sembang kosong

dikesempatan ini aku nak ucapkan thank u very2 much 4 mydad..
bcoz belikan laptop hp kat aku..aku xtau nak balas camne jasanya..
yelah bukan laptop ni ja..masa diploma dulu belikan laptop acer..tp
aku xpandai nak jaga betul2..but now,aku akan jaga betul2 abah..
pahtu abah masukkan intenet kat aku..xtaulah nak cakap apa..
aku pun terkejut gak..banyak abah habiskan duit untuk aku..
bagi motor..mymum plak belikan aku speaker..
skrg aku tengah kumpul duit nak beli headphone dengan xternel hardisk lak..
sedih betul xternel hardisk aku rosak,dahlah byk muvie,fail2 aku blaja masa diploma dulu,
pahtu lagu2,picture2...banyak lagi rr..

TMK3104

sebenarnya aku baru habis test..
sure korang xpercayakan..
awal sem dah ada test..
xda test ni sebenarnya dipanggil diagnostis test..
aku terpaksalah study macam nak mampus..
nak igat balik subjek java tmk3102 yang sem lepas punya..
tapi punyalah tensennya masa jawab,ada ka patot kuar output ja 12soalan..
aku n da geng study group duk study aturcara penuh,sentuh sikit ja bab output...
aduh geramnya..dahlah banyak careless...output aku jejak dah betul tp xperasan
dia ada print ja..aku lak pegi buat println..rasa nak mengamuk ja..
2lah antara masalah aku,bila dpt soalan java ja..terus syok sendiri..
sejak aku masuk UMT ni,bab programming aku cmfident ja nak jawab..
xtau dari mana aku minat..dulu UDM semua bergantung dengan member2..
lepas ni aku akan berhati2lah bila jawab..