Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, February 16, 2008

tO yaTi

selamat harijadi yati..
semoga berbahagia slalu..
jgn lupa kawen jmput tau..
macammana dengan lokman skrg
dah ada perkembangan..
mana tau lokman dah nak merisik ke apa ka..
pape kawen jmput tau ti..
ti sory ida xdpt nak celebrate sama2 besday yati..
maklumlah kita orang jauh..
korang xpa dekat ja..
mesti bestkan walaupun xcukup corum..
ingat nak bagi kasut kilat2,tapi ajar ckp dah
ada banyak..so xtau nak bg apa..
pape pun enjoy tau ti..
last of all, heppy besday norhayati binti yusoff..
miss u so much..

Monday, February 11, 2008

luahan rasa

aku ni dah lama xupload blog.bukan apa,time ada idea nak upload ada keje,bila xda keje dah dah hilang idea2 tu..tambah aku ni xpandai nak mengarang..pejam celik pejam celik,dah masuk sem2 aku kat bumi UMT..rasa baru semalam masuk.tgk2 dah sem2..cepat btl masa berlalu.oklah aku nak blah lu..nnt2 free aku sambung,aku tingin r nak lagu anuar zain yg terbaru tu..yg macam terlalu agungkan cinta tu..macam best ja lagu tu..kalu ada cakaplah ek

DIMANA SHARLINE



tolonglah pada manusia yang tidak bertangungjawab

tolonglah kembalikan adik sharline pada keluarga dia.

tolonglah berperikemanusiaan sikit.

cuba bayangkan kalu keluarga awak ditempat tu,

mesti xnak punya..jadi tolonglah kembalikan.

pikirlah tentang adik sharline,budak yang begitu kecil

yang tidak tahu apa-apa.tolonglah kembalikannya.

saya merayu,sapa2 yang jumpa,tertengok tolonglah kembalikan.

kesianlah dekat budak yang tidak tahu apa2.

tolonglah,walaupun bukan terjadi pada keluarga saya,

tapi saya merayu tolonglah kembalinya.

budak yang baru hendak kenal dunia.

tolonglah saya merayu,kembalikanlah

kesian adik sharline dan keluarganya.

subjek sem 2

SOS2401 kenegaraan malaysia 3
TMK3200 prinsip-prinsip perisian 3
BBA3201 public speaking 3
MAT3400 matematik 2 3
TMK3104 rekabentuk aturcara dan penyelesaian masalah 4
JUMLAH 16