Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 24, 2008

tensen java!!!!

arghhh betapa kecewa teramat-amat sangat...selepas habis ja jawab exam java...aku rasa down sangat...kenapalah soalan macam tu,macam nak bunuh student..dah markah banyak,kena jwb panjang2 tapi masa 2jam je...habislah java aku...aku xnak kena repeat...dah subjek pra syarat,kalu kena habislah aku...carrymark compirn2 aku rasa rendah tahap dewa..dah nak lemas gila carrymark walaupun xtau...ya allah kau bantulah aku ni...aku dah usaha sedaya upaya aku, kau tenangkanlah hati dr.pouzi masa tanda paper aku.dan kau permurahkanlah markah dr.pouzi untuk tanda paper aku supaya tidak repeat..aku cukup2 risau...ya allah bantulah aku,kabullah permintaan aku..hanya padamu aku berharap,berserah...amin2...

Wednesday, April 09, 2008

FINAL EXAM DIS 2001/2008

KOD NAMA KURSUS JAM KREADIT TARIKH MASA NO MEJA
SOS2401 KENEGARAAN MALAYSIA 3 13/4/08 3.00-5.00 155
TMK3200 PRINSIP-PRINSIP PERISIAN 3 19/4/08 3.00-5.00 210
TMK3104 REKABENTUK ATURCARA & 4 24/4/08 3.00-5.00 469
PENYELESAIAN MASALAH
MAT3400 MATEMATIK 2 3 29/4/08 12.00-2.00 79
BBA3201 PUBLIC SPEAKING 3