Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 31, 2008

Hanya padamu


Lagu: Hanya Padamu
Penyanyi: Qiara
Download: Qiara-HanyaPadamu.mp3



Hanya pada mu
Ku serahkan segalanya
Kau bertakhta di nurani
Anggun cinta mu abadi
Hanya pada mu
Pertama dan yang terakhir
Pohon cinta ku merendang
Disirami kasih suci

( korus )
Jiwa ku dipalu gemersik tak terkira
Hampir ku terlena dalam belaian mu
Cinta mu selembut sutera menjadi saksi kasih ku
Tiada dua hanyalah satu kau yang ku cintai
Sekelumit cinta sekurun kerinduan
Ku rempuhi ranjau duka
Membara sehangat api
Terhapus sepi di hati ku
Seulas bibir mu kelu tidak berkata
Namun ada sesuatu
Nurbisa dari mata mu
Terpancar cinta yang sejati
Awan yang berarak saujana membiru
Cerahlah wajah mu di rimba sendu ku
Menjadi hamparan cinta suci


p/s:pertama kali aku dgr dah jth cinta pada lagu ni..aku tujukan khas bt hubby..
terlalu dlm maknanya

Wednesday, July 30, 2008

fwend and rmate

nilah rumate aku this semester,
erm dia satu kos dgn aku n satu kls..
yg pasti tua pd aku..jgn mrh yea hana.
dia ni jenis cepat gelabah n memikir terlalu dlm
padahal bnda simple ja...heheh
dia cumel n ada bf yg cumel sgt..
kuat stdy n patuh pd ibubapa
slalu nasihat aku bnda aku bt yg xbaik2..
orgnya pandai dress up
tp tgk dia dress up
mcm xpcaya yg dia ni alim jgk n baik..
hikhikhik
slalu blk umah setiap weekend
tinggallah aku sorg diri..
pah2 kan hana ni rendah diri,
so far aku kwn dgn dia
alhamdulillah r..

udm fwend

subject this sem

KOD SUBJEK J/KREADIT

TMK3106 Struktur maklumat 4
PGN3103 Asas keusahawanan 3
SOS3203 Islam dan ideologi masakini 3
MAT3100 Matematik 1 3
BBA3202 Academic writing skills 3
JUMLAH 16


my wish: aku nak tingkatkan lg cgpa aku,
tidak lupa pada Allah,ibubapa,lect n kwn2
study btl2

buah hatiku

nilah anak buah first aku
wan damia zuhairah bt wan mohd zaki..
mmmuuuahhh mia
tunggu mak ngah blk yea..

cabel car

abah, baby n aie
p/s: steady btl baby


ni aku, siti n adda
dlm kabel car kat langkawi..
p/s:kecut jgk perut







aku n bad day

nak dijadikan trajedis..
mungkin allah xnak bagi hari sabtu masa aku kerja
4 cari nafkah..tp nak jdkan hari esoknya..
sbb masa aku p keje mtor aku tetiba pancit,
dahlah tgh laju aku bwk..motor aku dah ke kiri n kanan..
aku bleh kawal keadaan..so far alhamdulillah aku xda xcident..
then esokkanya aku jatuh tangga..allah tu maha kaya,
dia dah takdirkan aku akan sakit, tgh elok2 aku turun tangga.
tah mcm mna jd aku jatuh, masa 2 aku duk tangga tgh kat hostel..
yg pelik bkn jth kaki dlu,lutut dlu..sakit mak oii tuhan saje tahu..
aku jatuh mcm nak mluncur dgn lutut..korang bayangkan mluncur dgn lutut gna
tangga..perhh kaw-kaw kena..pah2 kan tgh aku jth org ramai lak kat tangga..
tp dorg xda gelak kat aku,smua serius ja muka..
aku dgn kontrol macho aku bt2 gelak..malu sioottt...
aku pun jln g kls, smpai kat kls bleh aku lupa nak ambik kunci kat motor..
selamber gila tggal kunci kat motor,mjurlah xda hilang motor..
aku xtaulah knapa aku cuai sgt..hrp2 bnda mcm ni xkan berulang lg..aminn

register stker motor

huh akhirnya dapat jugak aku stker motor.
thanx a lot hafriz ambikkan stker motor aku.
maklum r,aku nak bt sndiri xbleh, sbb
syarat untuk dptkan stker adalah pelajar menginap diluar.
pelik btl syarat dia..now aku dah bleh bwk motor dgn bebasnya..
yipee..

Wednesday, July 09, 2008

bermulanya semester 3

huh penat btl bila tibanya sem baru..
bukan apa aku pnat nak mengangkut barang msaku hostel,
nak kemas barang,nak register,nak add kursus..
memang rasa xcukup kaki,xcukup tenaga ja..
penat tersangat2lah...mujur semua dah beres,aku dah bt add kursus..
this sem aku ambik 16jam kreadit ja,xnak ambik banyak2 nnt xlarat nak kejar..
aku pun syukur sem ni aku dpt transfer 2 subjek jd ringanlah sikit..hehehhe...
sekarang aku berazam nak study sungguh2,nak baiki cgpa sebenarnya..heheheh

damia ku sayang

td aku dpt call from mama..
mia msk hospital..terkejut aku,dlm hati nak blk ja..
bru ja tinggal berapa hari..my mum said mia alergik,
dia minum susu tin masa kat taska..
dah yea r,k.wawa keje..bdn mia jd merah2,bengkak..
harap2 mia cepat baik..