Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 30, 2008

sakit hati+marah=tensen

arrrgggghhhhhhhhhhhhhhhh betapa tertekannya aku...
rasa nak marah kat semua org je...
aaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh
stressnya...knapa perlu baca asas and math...
asas pun satu hal...soalan past year ssh mcm nak mampos
pah2 dgn tulisan kecik mcm apa.... nak baca ssh soalan past year
pah2 buku teks yg potostap pun tulisan kecik..
naik juling mata aku...nak muntah pun ada...
math pun satu,tgh sibuk2 ni lect suh hantar tutorial 1-7..
kalu sikit xpa,ni mcm satu buku kna bt...
aaaaaaarrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh
lambatnya hbs sem ni..aku nak lps segalanya...
aku nak makan,tido,tgk tv, g jln, g shopping, g mkn and mkn and mkn...

Time table final exam

2/11/2008 - Asas Keusahawanan
3/11/2008 - Matematik 1
6/11/2008 - Data structure
7/11/2008 - Academic Writting Skills
17/11/2008 - Islam Dan Ideologi Masakini

Malang yang menduka cita

aku baru lps jatuh kat dpn pintu toilet...sakit jgn ckp r
mcm masa kcik2 dlu ja sakitnya...
blk rumah, ma abah kaki darah (dlm keadaan teresak2)
dgn lutut luka,tgn berdenyut thn jth...
bayangkan masa tu aku pkai short pants pah2 jtuh atas lantai simen..
memang kaw2 kena...xda penahan untuk lutut aku
tp nasib gak xda org tgk time jatuh...
ttp mmg lawak r jth,mcm ahli gimnastik ja..
satu kaki ke dpn, satu kaki ke blkg..
nak bgn pnya ssh...sakit maa..berdenyut2 dgn lutut berdarah
skrg pun nak smyg ssh sbb lutut aku luka+lebam...hahahah

Wednesday, October 22, 2008

Anugerah Dekan

alhamdulillah rezeki aku..bersyukur and thanx pada sifu
aku harap ni bkn yang pertama dan terakhir aku dpt..
heheheh.

me, friend n senior

rasa mcm bergambar dengan yb ja..hehehe

pose cpt..ehek...tp kenapa ye baju ni mcm besar ja..

antara student iT yang mendapat dekan seramai 19 orang



Saturday, October 18, 2008

AidilFitri 2008

My family and + sorg anak buah yang cute

cousin2 + cicit 2org and tok..tp sayang ada lg
cousin yg xdpt blk raya
huhuhu

di pagi raya mama bermaafan dgn abah

model inova..hehehe 3beradik sama saiz..
cuba korang teka yang mana yg tua skali n muda
skali...hehehe
my cousin = una, yang, mel

Thursday, October 16, 2008

Hepy Belated Besday

to my dearest sister and friend
pada 4 october lepas
hepy belated besday to u all..
bkn apa xda masa nak upload blog r..
so now aku akan spent jugak time
upload blog walaupun kejap...
harap dengan bertambahnya umur
makin matang korang...








p/s to sister: stop2lah jadi playgirl tu
belajar rajin2, kejarkan masa depan,
tlg mama n abah, adik2...
jadi org yang berguna..












p/s to ajar:keje elok2 yea...
jangan lupa aku kat sini..