Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 25, 2008

Holiday

kali ni holiday xbest mana pun..bese kalu holiday parents aku ada ja
plan nak g memana...tp ni abah dgn mama g mekah..sedih ja..
aku plak duk rmh,tp xda terasa sgt,blh jgk aku spent time dgn dorg 1week
before dorg g..tidak lagi aku meraung2...huhuhuuhu..
hrp2 dorg pegi dgn selamat dan pulang dgn slamat..
dan mendapat haji yang mabrur...aminn..
hari2 duk call n msg tnya camne,risau jgk..
skrg aku duk dgn adik2 kat rmh..
1day kna tggal makanan msk pun sdih ja..1telur kongsi 4org..
heheheh..cepatlah pulang,rindu btl..xprnah berjauhan lama2 mcm ni...

Saturday, November 15, 2008

Damia ku Sayang


damia 1st day lahir
yg baru kuar dr perut ibunya
rambut pun msih basah lg

damia sekarang yg sangat cumel
mcm m.ngah dia kan2...
heheheh
geramnyalah saya

Friday, November 07, 2008

penny besday


This is penny...
penny is my friend
hari ni tanggal
7-11-2008
adalah besday dia
hepy besday to u
hepy besday to u
hepy besday to penny
heppy besday to u

pesanan pihak penaja:
all the best n i wish luck for u..
stdy btl2,n success in ur life..
jgn sedih2 maa

No One -Alicia Keys

I Just Want Chu Close
Where You Can Stay Forever
You Can Be Sure
That It Will Only Get Better

[Hook:]
You And Me Together Through The Days And Nights
I Dont Worry Cause
Everything's Gonna Be Alright
People Keep Talking
They Can Say What They Like
But All I Know Is That Everything's Gonna Be Alright

[Chorus:]
No One
No One
No One
Can Get In The Way Of What I'm Feelin'
No One
No One
No One
Can Get In The Way Of What I Feel For You
You You
Get In The Way Of What I Feel For You

When The Rain Is Pourin Down
And My Heart Is Hurting
You Will Always Be Around
This I Know For Certain

[Hook:]
You And Me Together Through The Days And Nights
I Don't Worry Cause
Everything's Gonna Be Alright
People Keep Talking
They Can Say What They Like
But All I Know Is Everything Is Gonna Be Alright

[Chorus:]
No One
No One
No One
Can Get In The Way Of What I'm Feelin'
No One
No One
No One
Can Get In The Way Of What I Feel For You
You You
Can Get In The Way Of What I Feel For U

I Know
Some People Search The World
To Find
Something Like What We Have
I Know
People Will Try, Try To Divide Something So Real
So Till The End Of Time
I'm Telling You That No One

No One
No One
Can Get In The Way Of What I'm Feelin'
No One
No One
No One
Can Get In The Way Of What I Feel For You

Oooh Ooh
Oh Oh
Oh

yipee merdeka

yahooo lps azab aku..lps ja exam bi rasa lps beban..
tinggal 1 lg paper elektif 17hb ni..
lambat lg,10 hari nak tggu paper tu...hahahah
harap2 result aku ok,yg plg rungsing math dgn data struct ja
sbb carrymark ckp2 makan ja..mcm atas pagar..
lps hbs paper bi, aku pun memulakan agenda aku..
sblm paper bi,cewah aku nak tido...almaklum r xckp tido..
tp hbs ja paper secara automatik xngantok..(kerek sih)
aku lyn cite hindustan tp sparuh ja sbb aku xmnat sgt cite hindustan.
then aku g rumah min, dia wak open house..
aku makan nasi dagang,laksa kuah putih,laksa kuah masak,kek,tapai,air sirap..
hahaha lps ja mkn xterkata apa aku..aku duk kat kerusi,org sembang aku diam jerk
xblh nak active dah sbb terlampau kenyang..
sebenarnya perut aku dah tepu nak terima makanan,
tapi nak mkn lagi ikot hati,kek 2 sgt sedap dgn nasi dagang
then aku blk hostel,terus tido..
bgn2 magrib..huahuahua..

Monday, November 03, 2008

bodoh..

aarrrrrrggggghhhhhhhh knapalah marah aku ni xlps lg...
tensen sungguh aku...bayangkan hajat kita nak sgt2
tp xkesampaian mcm gantung xbertali ja..
sakit btl hati aku...knapalah wujud mcm ni...
aku cukup sakit hati terlampau sgt dah ni..
mcm gunung berapi tp xkeluar2 lg...
andai kata blh belah,nak ja aku bt..
sakit sgt hati ni...

dahlah ada sorg laki ni,dia gatal2 kacau aku..
aku xlayan last2 mrh aku..
eh igat aku tkot sgt r kalu sek gagoh pun..
g blah r...skrg mmg aku dah xda perasaan bls kasihan,lmbut dah..
nak main dgn aku blh r..g blah r...
aaaaaaaaaarrrrrrggggggggghhhhhhhhh
mmg dok lama ja...kalu blh nak smbelih siap2..