Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 22, 2009

Tag dari salah sebuah blog..

PART A (brands of toiletries)


Please state your current brand of the following:


1. hair shampoo :
Pantene 2in1 yang color biru

2. hair conditioner :
Pantene

3. facial foam :
Tia Amilia

4. scrubs :
NV

5. facial cream :
tiada

6. body lotion :
nivea and satsuma body butter bodyshop

7. shower soap :
johnson milk baby

8. lipstick :
Nivea caregloss, tupperware and maybline pink color

9. perfume :
1 drop perfume, bodyshop yang color biru, johnson

9. deodeorant :

nivea

PART B (clothes)

Just state the favourite brand that you have only:



1. t-shirt :
lebih kepada scarlet, diesel, voir dan tak memilih janji cantik


2. jeans :
voir, giordano, levis, authentics jeans, lady like

3. baju kurung/melayu :
tempah dan beli siap

4. shoes :
school, hush puppies, vincci,

5. slippers :
yang rm10 tu..

6. spectacles/sunglasses :
tak igat brand benda..

7. hijjab :
bawal, ariani, tudung yg panjang yg belit2 tu, yg rm10

8. underwear:
scarlet and avon

9. belt :
2 xda brand, satu lagi authentics

10. socks :
tiada

11. watch : -
rossi valentino



PART C (technology)



1. mobile handphone : Nokia and Sony Erricsons

2. laptop/notebook : HP

3. printer/scanner : Canon

4. camera : Canon

5. hardisk : -HP

6. mp3/mp4 : - sedekah dari mdec masa tranning linux, xigat brand apa

Sunday, October 04, 2009

4-10-2009

hepy besday to my little sister and friend..
tanggal 4-10-2009 merupakan hari lahir mereka..
so bila nak blanja mkn???hihihi

mel hope ti akan berjaya dalam spm, hidup..
kejar masa depan..fokus pada diri sendiri untuk berjaya..
jangan sibuk duk paksa cepatlah mel kawen..buhsan and stress tau..
study rajin2..


ajar hepy besday je..aku harap ko berjumpa dengan mr.right
yang dapat mengharungi hidup bersama ko kelak..
jangan berputus asa, teruskan mencari sambil membina karier yang lebih baik...


Saturday, October 03, 2009

Siti SPM


buat adikku yang tersayang..tahun ni wan siti mariam bt wan mohd noor akan menghadapi peperiksaan spm..good luck yea, buat yang terbaik.jawab elok2, sembahyang jaga, solat hajat, doa banyak2..jangan cepat gelabah jawab exam..berikanlah keputusan yang cemerlang buat abah, mum..jadikan role model untuk adik-adik dan yang pasti challenge result abang and kakak yang cute yang tak secermalang kamu..ehehe...

p/s: dapat 5A tuntut hp dengan mel yea...hp jenis apa tungguuuuu!!!!!