Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 01, 2016

Tb cuti2 big family cameron dan fraser hill

Jom kita tepek gambor banyak-banyak. Alhamdulillah berkesempataan bercuti bersama big family di cameron dan fraser hill. Memang sangat-sangat best walau ada tempat pergi tu tak best macam fraser hill.








Tb Aidilfitri 2016

Tahun ni hari raya tak banyak bergambar sebab badan lemau macam apa je dengan duk layan pening kepala. Apa-apa pom belum terlambat untuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri.
Tahun ni macam biasa balik kampung beraya seperti tahun-tahun sebelum ni. Raya pertama raya belah dania tapi celah sekejap ke rumah mentua. Raya kedua raya dengan mentua. Raya ketiga terus berkerja walau ambik cuti 2minggu tapi kena buat kerja kanopi. Alhamdulillah rezeki syawal.
Jom tepek gambo pulak.

keluarga kecil kami : mummy, adam danish dan papa

keluarga belah mentua tapi dua family takda, diaorang balik beraya rumah mentua.Tinggallah kami ni.

Keluarga dania: alhamdulillah tahun dapat beraya dengan semua adik beradik. Mujurlah semua kawen dengan orang dekat-dekat jadi takdalah bergaduh nak balik raya.


Hepy Birthday To You Adam Danish!!!


Selamat hari lahir kesayangan mummy papa. Semoga abang adam menjadi anak yang soleh, sentiasa menjadi kesayangan dan kesenangan semua orang, bijak pandai. Besar dah anak bujang mummy ni. Mummy sayang sangat-sangat abang adam, kesayangan mummy dunia akhirat. Besar nanti jadi orang berguna, boleh jaga mummy papa, adik-adik.
Hepy birthday sayang yang ke 3. I love you abang adam.

Dania amidala: terasa nak update blog setelah berkurung lama membekukan diri