Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 12, 2012

ENtry campur-campur

Okeyy akhirnya aku buat jugak tag tQ dan siap print untuk 50helai kertas A4 jadi dalam 450 keping tag tQ untuk majlis aku nanti tapi tak siap sepenuhnya lagi tag tQ sebab nak tag tQ ni dalam 1200keping..Masak nak mengunting mujur ada silah..tqvm silah tolong gunting tag tQ aku..Godek-godek kot pakcik google, adalah terberkenan dengan tag tQ orang tuhh tapi aku ni tak berapa pandai main software photoshop ni. Jadi ginilah hasilnya.. Sebab aku nak wak macam stail kartun2 gitu..nampak cute jee..;P


Tema aku biru terqoise dan pink.. Nak jugak pink camne-camne pom. hihihi..Kalu Mr.Sayang nak pakai baju pink memang compirm-compirm semua aku buat pink..tapi sayang pujuk-pujuk tak jalan jugak jadi aku kenalah combine dua warna. So adillah kan, tak da nak gaduh-gaduh. Yang ni je dapat update sebab yang lain masih dalam kekaburan. Akhir bulan 3 nanti aku balik nak setel semua benda, hiv test, pelamin, baju, kek, hantaran, dan kad..hope sempat semua benda tu.


Dalam duk sibuk-sibuk kije dengan buat persiapan sempat jugak nak pergi tengok F1. memang terbaiklah dania..wahahaha..Tapi 25hb nilah nak tengok.. Apa-apa thank to my beloved abang kasi tiket free kat aku tanpa sebarang caj..hihihi.. Tak pasal-pasal aku main panas tengok F1.

dan lagi tiket F1 untuk dua orang.


Dania amidala : Kije yang bertambun buat-buat tak nampak okeyhhh..;P