Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 04, 2007

TENSEN

AKU TENSEN...boring betul..aku xsukalah mcm ni..
tah pape...kadang geram...eee...AKU TENSEN...
xpa aku ikot rentak sekarang...sekarang ni memeng aku btl2 tensen...

1 conteng disini:

siefu said...

harharhar.. cg.. relex2... sabor... sebelum mu masuk.. aku rase dulu doh duk sini.. aku tensen dulu dari mu.. tapi pikir2 nok tensen2 pun dok sudoh jugok.. bukan buleh revers smula.. ke guane?

stakat ni aku main wat gini jer...

kalau group asignment.. kalau kite dua dakpe.. buleh lagi go head.. mu tau dok aku ade suruh afiq tu taip sikit tapi punya lah banyak alasan dia bagi dia malas nok buat. setakat ni pun java asignment(kelas dengan senior) aku jer hok buat..

so cg kalau mu group dgn aku dok soh bimbang. jangan kalut2 wat relex jer. study? aku masih lagi study macam dulu macam kat udm. aku study kat library. jadi cari lah group baru. aku skarang ni ada doh geng study, cuma lain cos.. so mu bleh lah join.. tapi stakat ni laki jer.. puan mu cari lah yer cg.

relax ar cikgu. aku mula2 masuk lagi tensen. aku langsung takdok guidence. gi situ gi sini semua takdok. hunga dinung sining.. memang lah mu kate senang kalau dok transfer kredit. tapi pikir lah... nak kene ambik OS COA semua tu balik pening weh susah dulu senang kemudian...

tensyen? aku pun tensyen. asrama lagi jauh... se rumah tu sorang pun bukan IT. bila masuk kelas senior ni. kita akan jarang jumpe budok2 kelas se batch.. hok tu yang buat pening skit cikgu...

sekarang ni memang aku pun same macam mu.. masih lagi ngatur langkah. nok jalan takmboh bagi renyot. bukan senang.. jadi sabor lah.. and oleh sebab kita ni lama dah kenal.. same2 tulung.. mu tulung aku.. aku tulung mu... ke guane?

ehem.. kalau dok tau aku sape lagi dok tau la tu cikgu