Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 19, 2007

20 Disember 2007

dikesempatan ini aku ingin mgucapkan selamat hari raya aidiladha
pada muslimin dan muslimat di atas muka bumi ini...
cewah dah bukan ayat keling,yang kebiasaan aku create ja..

tapi raya tahun nilah aku paling boring,maybe ramai xbalik
kampung,tambah aku raya tahun ni kat umah ja..
xda semeriah dulu..potong daging ramai2,buat tahlil,buat bbqlah..
tapi raya nilah mengenangkan cousin yang paling istimewa meninggal..
dia xtau pape,xbersalah pape...bila ingat kembali rupanya
dah 4tahun dia meninggalkan aku semua..

pagi tadi bangun dah lewat,dalam pukul 7pagi..
tu nasib baik abah kejutkan..
dengan kesejukan,dengan kemalasan aku bangun..
ikot hati xnak jugak bangun,yelah rinikan hari raya qurban..
nak xnak aku bangun,mandi jugak..
kan sunat rini mandi,smayang..

tapi bangun pagi tadi aku xbercakap dengan sape2 pun..
tah aku xda mud sgt,dah kena bleter dengan maa...
geram btl...sedap ja aku kena,org lain bt salah..
aku ni dah rr cepat protes benda xpuas hati..

oklah,selamat hari raya aidiladha...

0 conteng disini: