Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 27, 2007

We wish me happy bsday!!!!

from: una cousin

Hepi bsday laling

from:farah bstfriend

Apy beday tO u bdk
kecik..moga pjg
umO n dmurahkn
rezeki.. ;-) ..

from:Husna Dtmm2

Apa itu K.A.W.A.N?
K-kehadirannyamenceriakn..
A-antaranya saling memerlukan...
W-walaupun jauh namun dkat dhati..
A-ambil berat..
N-namanya sntiasa dihati ku..
sahabatku..mOga
pnjg umur n murah rzki n
dpt capai sgla yng di impikan dlm
hdp...

from:Fatin Eminem3

ida..hepi besday my
fren..ku doakan ko
bhgia sokmo..

from:Azrai perintis

Hepi bsday
nia....!!!sweet 21...;-)

from:Hajar Anis It & yati It

Hepy bday ida!;-)We
wish u hOpe hepy
always! Get gOod
healthy n life..may
Allah bless u..gOod
luck in yOur study..
n hepy toGether wif
u future
husband.;-).hehe k
sweet 21..;-)..
we miz u always!;-)

from:k.nor Rmate Umt

Epy besday 2..Nti clbrte sme2 ek

from:Yang cousin

salam..hepi besday..moga pnjg
umur n murah rezki..
hepi slalu...
p/s-hubby hensem wish mu x lg...
hahahaha...

from:Ina iT

With my
1 heart
2 eyes
5 liter blOod
206 bOnes
5.5 miliOn
red cells
60 trilliOns
DNAs
I wish U
HapPy
BurDAY..Wish u
years of hepiness..

from:Sani

hepi besday

from:Herda Cute

Hepy 21st bufday 2 my
dearez fwen..wishin' u
ol de best in life!!

from:Kak ida cousin

_/|_
> ."<
Bintang ini

_/|_
> ".<
sedang mCari

_/I_
>".<
oRg di sana

_/I_
> ".<
sBb nk ckp..

_/I_ ...
> ".<>
bezday(",)

from:kak wawa

hepi birthday mel...

from:Cheng Chen

Ida,hp bsdy 21.smg
allah pmdhkn
rzk,jDoh,rhmt,kjyn n
ursn d dnia n
akhrt.jd ank y
sOleh.stdy pwr2 k.y
ptg,klu kwin mst
jmpt chg=).tke k.ol
da bes my rmet-cheng

Wednesday, December 19, 2007

azam tahun baru

disini aku nyatakan azam aku:-

1)naikkan cgpa
2)kuat study
3)kurangkan tidooo
4)aktifkan diri di UMT
5)buang sikap protes
6)jaga akhlak,pemakaian..insyaallah
7)bangun awal pagi
8)xlengahkan solat
9)selalu menbaca al-quran
10)jangan cepat give up

buat masa ni,aku utamakan perkara ni...bila ada lagi perubahan
aku akan tambahkan lagi..cayookk2x,aku boleh lakukan..

20 Disember 2007

dikesempatan ini aku ingin mgucapkan selamat hari raya aidiladha
pada muslimin dan muslimat di atas muka bumi ini...
cewah dah bukan ayat keling,yang kebiasaan aku create ja..

tapi raya tahun nilah aku paling boring,maybe ramai xbalik
kampung,tambah aku raya tahun ni kat umah ja..
xda semeriah dulu..potong daging ramai2,buat tahlil,buat bbqlah..
tapi raya nilah mengenangkan cousin yang paling istimewa meninggal..
dia xtau pape,xbersalah pape...bila ingat kembali rupanya
dah 4tahun dia meninggalkan aku semua..

pagi tadi bangun dah lewat,dalam pukul 7pagi..
tu nasib baik abah kejutkan..
dengan kesejukan,dengan kemalasan aku bangun..
ikot hati xnak jugak bangun,yelah rinikan hari raya qurban..
nak xnak aku bangun,mandi jugak..
kan sunat rini mandi,smayang..

tapi bangun pagi tadi aku xbercakap dengan sape2 pun..
tah aku xda mud sgt,dah kena bleter dengan maa...
geram btl...sedap ja aku kena,org lain bt salah..
aku ni dah rr cepat protes benda xpuas hati..

oklah,selamat hari raya aidiladha...

Friday, December 14, 2007

make makaroni

bahan-bahan:
1 bngkus makaroni - yg telah dimasak
daun sup - sesedap rasa
1 botol kecil mayonis
1 lada bengala - potong dadu
1 bawang besar - potong dadu
2 biji lada hidup - potong serong
3 biji tomato - potong empat setiap 1 biji
garam - sesedap rasa
biji sawi - sesedap rasa
serbuk lada hitam - sesedap rasa


cara-cara:-
masukkan kesemua bahan-bahan tersebut,dan gaulkannya sehingga
sebati...lastly bolehlah dimakan...tapi best makan dengan sos cili...