Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 30, 2008

sakit hati+marah=tensen

arrrgggghhhhhhhhhhhhhhhh betapa tertekannya aku...
rasa nak marah kat semua org je...
aaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh
stressnya...knapa perlu baca asas and math...
asas pun satu hal...soalan past year ssh mcm nak mampos
pah2 dgn tulisan kecik mcm apa.... nak baca ssh soalan past year
pah2 buku teks yg potostap pun tulisan kecik..
naik juling mata aku...nak muntah pun ada...
math pun satu,tgh sibuk2 ni lect suh hantar tutorial 1-7..
kalu sikit xpa,ni mcm satu buku kna bt...
aaaaaaarrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh
lambatnya hbs sem ni..aku nak lps segalanya...
aku nak makan,tido,tgk tv, g jln, g shopping, g mkn and mkn and mkn...

0 conteng disini: