Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 29, 2005

My BeSt FrIeNd

hajar...

ataupun boleh la dipanggil ayoung,sebab dia anak sulung...dia ni pandai masak n pandai memerintah orang...dia dah boleh jadi isteri org dah..hehehe...bab berniaga no1.....p/s:semoga menjadi businesswoman yg berjaya satu hari nanti...
bab berjalan pun no1..kalau jalan ngan ko memang penat giler...ko tau tak!!aku tau ...ko tau kan??Tau takper.....
aku harap ko lepas ni menjadi seorang couple yg baik pd syed..hehehe...ingat jaga pandangan tu..jgn duk usya org je...marah syed lak...aku hrp ko berdua bahagia..walau jauh dimata dekat dihati k..hargailah apa yang dah ada sekarang...jgn jadi mcm aku dah...

hana...

dia ni adalah anak sulung n seorang yang cantik n ramai laki nak dampingi dia ni..tp aku tabik r kat ko...ko tetap pada eminem yang satu...aku harap ko kekal ke akhir hayat dgn eminem...P/s: ingat kawen jemput aku, tp kalu kawen dgn eminem r...heheheh..satu lagi aku tabik kat ko...otak ko ni cap apa hah...nak kata makan,study,tido sama je tapi yg heran asal ko bijak...pas r kat aku skit ilmu2 ko dalam otak ko tu...aku nak gak merasa DL skali...Insyaallah...aminn...

yati...

member aku sorang ni seorang yang kalut,kuat makan tp bdn x jgak gmuk2,manja n yg pasti bla jumpa dgn si ajar pasti ada je nak gaduhnye...tp last2 baik je...bla kami marah ckp cuma gurau je...saje test power...satu hal lg aku heran...ko ni yati sms aje..bleh kata 23 jam duk sms dgn safa...sembang ape ke benda tah...kalu dulu siap kami yg duk ayat2 bdk laki ni terbalik lak...ko yg ajar kami...tp satu aku nak pesan jagalah baik2 apa yg yati dpt skrg,ssh nak dapat taste sendiri tau...ida pun x dpt2 lg...ida harap yati kekal ke akhir hayat dgn safa tu...n last skali jgn curang dgn safa...abaikan saje..bdk yg nak kat yati tu...nnt nyesal x sudah lak...

P/s:aku rasa lps korang baca ni mesti aku kena serang hendap...hehehe...tp aku tulis ni mmg btul pun...relaks r...

3 conteng disini:

Emily Santiago said...

Opera Free of Banner Ads
StarOffice 8 Is Office's Toughest Rival Yet the latest version of Sun Microsystems Inc.'s inexpensive, cross-platform office productivity suite-stands up better than ever next to Microsoft Corp.'s ...
Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

Are'Ja_(",) said...

wehh..kutuk...ape barang usya2 and curang2 ni..kami tak gitu..heheh aja biaser ar..tapi tetap setia pada yang satu..Tie tadak curang2..kami tetap bahagia dan tetap bertakhta dihati tau..tak macam ko..sedey aku dengar..story ko leh wat novel..diikutkan hati nak jer jd pngarang story kisah ko..agaknyer dah braper novel aku leh wat..hehe blh dlu...bye4..

Dania said...

ambai sedap hang duk kutuk aku yea...aku rasa kalo ko wak novel ttg aku blum tentu lg laris jualan...sedih2 aku tp aku happy...mugkin btul kata chen2 "Redha dgn ketentuan Allah...jgn terlalu kecewa dengan masalah hari ini sehingga lupakan kebahagiaan hari esok...krn hari esok Allah sudah sediakan bahagia untuk kita sbg hadiah ats ketabahan kita hari ini"...