Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 09, 2005

Serabut+Ceria=Balik KG

10 okt 2005

Rini baru aku sempat msk lab mlawat blog aku ni...biasalah bz dgn final exam..smlm jwb exam frust gla...rsa keluar je dr dewan trus otak mcm dah tercabut wayar-wayar...SUSAH maa COA...rasa mcm sia2 je aku duk study bagai nak rak COA tp haram x bleh jwb..rasa baca COa tu dari kulit ke kulit dah...bak kata orang buku tu dah jd mcm belacan...tulis sini tulis situ, xde ruang kosong n kertas putih berseri lsung yang tinggal kat buku COA tu...

Tp rini nasib mood aku ceria je, maklum r bleh jugak jwb SYA dgn baik...hehehe...ni buat aku syg kat utz Wan Saifulddin...tinggal 1 lg paper...lps tu aku leh balik rumah...yahooo...x sbor rasanye nak jumpa my mum,abah,baby,aie....balik rumah mcm2 aku nak buat...First tgk TV puas2, tido puas2, jln puas2 n yg pasti beli baju raye...hehehehe

0 conteng disini: