Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 16, 2005

Tertekan

Setelah sekian lama, barulah aku dpt p lab buka blog ni...tp sblm p lab aku p lah singgah blk letcurer nak tau markah final.walaupun x dpt tgk juz letc kasi tau je...frust gak aku p tgk math, en.mat ckp aku dpt antara B- or B+ je...haiya kalu aku dpt A- x rasa hati sgt...huhuhu...nasiblah...lagipun aku rasa berbaloi dah usaha aku..maklum r aku ni dari dulu mmg x pandai math...lgpun mcm x usaha sgtlah...lps jumpa en.Mat aku p lah tgk markah COA lak dgn Pn.Mutazimah...huhuhu takut maa...dalam 10 paper yg dia tanda hanya sorang je dpt 50 keatas...jwbnya kalu sorang dpt camtu aku duk tempat keberapa tah...aku hrp sgt xde fill...mcm mana ni nak naik pointer kalu subjek gila2 gini...tu x tgk markah BIS,SYA,C,KKS...aiseh boleh tertekan aku duk pk result sem ni...aku harap naiklah pointer biarlah sikit pun...aku nak msk 'U' dahlah sem lps result turun mcm air terjun...huhuhu

0 conteng disini: