Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 10, 2008

TMK3104

sebenarnya aku baru habis test..
sure korang xpercayakan..
awal sem dah ada test..
xda test ni sebenarnya dipanggil diagnostis test..
aku terpaksalah study macam nak mampus..
nak igat balik subjek java tmk3102 yang sem lepas punya..
tapi punyalah tensennya masa jawab,ada ka patot kuar output ja 12soalan..
aku n da geng study group duk study aturcara penuh,sentuh sikit ja bab output...
aduh geramnya..dahlah banyak careless...output aku jejak dah betul tp xperasan
dia ada print ja..aku lak pegi buat println..rasa nak mengamuk ja..
2lah antara masalah aku,bila dpt soalan java ja..terus syok sendiri..
sejak aku masuk UMT ni,bab programming aku cmfident ja nak jawab..
xtau dari mana aku minat..dulu UDM semua bergantung dengan member2..
lepas ni aku akan berhati2lah bila jawab..

0 conteng disini: