Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 10, 2008

mY Dream!!

impian aku...erm impian aku sangatlah tinggi..
buat masa sekarang aku nak keje bagus2..
kiranya orang boleh pandang aku..xdalah orang cakap,alah budak tu..
aku nak beli kete CR-V,xleh sgt vios rr..
pahtu aku nak beli rumah..aku xnak rumah 2tingkat ka apa ka..
aku xsuka..aku ni penakot..bila 2tingkat,malam2 aku akan tokot naik atas..
aku nak 1tingkat ja tp besar..ada sikit garden kat depan umah,ada buai,
kolam renang n court untuk men badminton..
dalam umah lak aku nak berkonsep inggeris..nampak cantik n bersih ja..
nak ada 1 bilik khas untuk mini teater untuk family aku bersantai..
tapi aku xnak ada maid..xda privacy langsung..tp tukang kebun nak..aku ni xpro sgt
menanam pokok2 bunga..juz siram boleh..pahtu setiap blik akan ada toilet sendiri
n ada aircond..dan last skali aku nak big family..aku xleh small family..
hidup aku perlukan orang..aku ni jenis pentingkan kekeluargaan..
dan aku nak anak 6orang..tahlah aku harap dream aku ni tercapai...

0 conteng disini: