Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, February 11, 2008

luahan rasa

aku ni dah lama xupload blog.bukan apa,time ada idea nak upload ada keje,bila xda keje dah dah hilang idea2 tu..tambah aku ni xpandai nak mengarang..pejam celik pejam celik,dah masuk sem2 aku kat bumi UMT..rasa baru semalam masuk.tgk2 dah sem2..cepat btl masa berlalu.oklah aku nak blah lu..nnt2 free aku sambung,aku tingin r nak lagu anuar zain yg terbaru tu..yg macam terlalu agungkan cinta tu..macam best ja lagu tu..kalu ada cakaplah ek

0 conteng disini: