Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 09, 2008

bermulanya semester 3

huh penat btl bila tibanya sem baru..
bukan apa aku pnat nak mengangkut barang msaku hostel,
nak kemas barang,nak register,nak add kursus..
memang rasa xcukup kaki,xcukup tenaga ja..
penat tersangat2lah...mujur semua dah beres,aku dah bt add kursus..
this sem aku ambik 16jam kreadit ja,xnak ambik banyak2 nnt xlarat nak kejar..
aku pun syukur sem ni aku dpt transfer 2 subjek jd ringanlah sikit..hehehhe...
sekarang aku berazam nak study sungguh2,nak baiki cgpa sebenarnya..heheheh

0 conteng disini: