Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 07, 2008

yipee merdeka

yahooo lps azab aku..lps ja exam bi rasa lps beban..
tinggal 1 lg paper elektif 17hb ni..
lambat lg,10 hari nak tggu paper tu...hahahah
harap2 result aku ok,yg plg rungsing math dgn data struct ja
sbb carrymark ckp2 makan ja..mcm atas pagar..
lps hbs paper bi, aku pun memulakan agenda aku..
sblm paper bi,cewah aku nak tido...almaklum r xckp tido..
tp hbs ja paper secara automatik xngantok..(kerek sih)
aku lyn cite hindustan tp sparuh ja sbb aku xmnat sgt cite hindustan.
then aku g rumah min, dia wak open house..
aku makan nasi dagang,laksa kuah putih,laksa kuah masak,kek,tapai,air sirap..
hahaha lps ja mkn xterkata apa aku..aku duk kat kerusi,org sembang aku diam jerk
xblh nak active dah sbb terlampau kenyang..
sebenarnya perut aku dah tepu nak terima makanan,
tapi nak mkn lagi ikot hati,kek 2 sgt sedap dgn nasi dagang
then aku blk hostel,terus tido..
bgn2 magrib..huahuahua..

0 conteng disini: