Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 07, 2009

azam new sem

tanggal 7hb july 2009
aku telah berangkat ke umt dalam keadaan rushing.
ok back to the topic, azam aku untuk sem 5 ni adalah:-

1)harus tanam semangat juang yang tinggi untuk berjaya
2)fokus study,study and study
3)buat final year projek dengan bersungguh2
4)belajar jugak JSP
6)tingkatkan pointer supaya target cgpa dapat dicapai
7)skor semua subjek
8)kurangkan tido, bangun awal
9)amalkan baca quran dengan solat sunat dan duhha
10)jadikan library sebagai kawan baik
11)kurangkan bermain

aku mampu dapat yang terbaik macam orang lain.aku boleh buat, lawan semua sifat negatif.apa yang penting fokus kehadapan.jangan lalai dania, kuatkan study tu.tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek...ingat tu..tak boleh bulan gapailah bintang yang ada disekitar bulan.

2 conteng disini:

Dania said...

i pray to ALLAH you will success, JSP is not to hard to learn, it just look like HTML, you can master it if u do your best,
Remember : DO IT or DON'T DO IT
No more TRY !! just do or don't do it.
I Miss You Much More,
I'm Person Who Love You,
Don't want to leave You.

Are'Ja_(",) said...

adop apoo dohh...ujung minggu ajok aku kuorr dehh!!! bagus2..hehehe