Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 14, 2009

help me, aku mahu jatuh cinta...

hahaha, sebanarnya entry ni tak berkaitan pon dengan tajuk diatas...anda tertipu,aku kebuntuan sekarang ni..ada sape2 boleh bantu,ishh macam mana ni..aku buat pita sem ni, tapi masih blur. tolanglah dari awal sem ni sampai sekarang masih berdebar-debar, makan tak kenyang, tido tak lena, tido mimpi-mimpi pita..kalu dah jatuh cinta pada pita lain pulak,ni blurr yang amat sangat. kemana arah harus ku bawak diri ini untuk mulakan. Jumpa dr.suzuri pon takot, sebab tak tahu nak tanya apa walaupun banyak yang nak tanya and nak tahu.tajuk dah purpose dari sem lepas lagi, tapi blur..tajuk pita aku ni intelligent monitoring of undersea via web based approach tapi aisshhhhh. aku perlu keberanian jugak, nanti jumpa dr.suzuri tanya, bagi pendapat..kalu aku diam macam ni sampai sudah takkan siap, tak tahu nak mula macam mana.ibarat orang kata, malu bertanya sesat jalan..

0 conteng disini: