Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 08, 2011

Saya Homesick!!!!


huhuhuu rupanya baru sebulan dania tak balik kemaman tapi rasa dah macam 6bulan tak balik kemaman. Sangat-sangat sibuk sekarang dengan kejar due date untuk submit report. Tengok result untuk setting ftp server yang dah seminggu file.cvs tak muncul2..huhuhu...

Bilalah daku boleh pulang ke kampung halaman, rindu sangat-sangat dah. Rasa awal-awal puasa macam nak balik jugak, nak puasa sama-sama dengan family. Nak pergi terawih kat masjid. Tapi apa-apa saya sangat merindui budak tecik 3orang ni. Yang selalu bergaduh berebut sumthing..hihihi..rindu sangat-sangat nak mengusik budak 3orang ni. Arghhhhhhhh, sabar dania..Jangan jadi budak kecik yang asyik homesick je. Mel sayang aqeel, mia dan dany.Love you all.

Dania amidala: Dania ucapkan selamat hari lahir buat kawan baik dania yang sentiasa membantu dania walau susah dan senang dan tidak lupa pada dania menasihati dan menasihati kearah kebaikan. Thanks Datok Lagenda Budu. Dania doakan datok sentiasa dimurahkan rezeki, dilindungi dan cepat-cepat najjah. Ayu menunggu kepulangan datok...hihihi

0 conteng disini: