Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, November 16, 2013

Adam Danish bin Muhamad Khairul Izzul


thanks pada semua aunty uncle, tok nenek, sahabat handai yang kasi gift pada adam..

mommy, adam nak tido dalam carseat...best!!!!

adam nak tido atas katil mommy papa boleh...sekali je pahni adam tido katil adam okeyhh!!!

yeahhh-yeahhh adam dah boleh meniarap mommy papa...

adam demam arini, adam tak nak pegi school boleh..adam nak rehat kat rumah je dengan mommy

adam baru lepas mandi...wanginyaaa sayaaa ;)

adam tengah fikir, bila papa nak ajak adam dengan mommy pergi holiday dekat legoland..

adam dengan kakak mia..

assalamualaikum semua..adam nak pegi jejalan dengan mommy papa ni..best..sape nak ikot jomlah..


Dania amidala : tetiba mommy rindu sangat-sangat kat adam jadi upload banyak-banyak gambar adam.

0 conteng disini: