Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 15, 2006

darah!!!

kat kusza sekarang ada kempen derma darah..
aku dengan semagat berkobar2,ari selasa lepas
kelas p r nak derma darah...tp makan dulu r byk2..
isi2 borang pastu timbang berat xckp pulak
tp maintain buat jgk 45kg..lps tu cek tekanan darah,
1st cek tekanan darah rendah,second baru ok...
nak jadi cite..aku pun tggu r turn nak derma...
pastu aku siap gaduh lg dengan ajar biar aku dulu...
sebab aku sedia maklum aku darah jenis lambat kuar..
dengan maintainnye aku pun baring r tunggu Dr buat...
huhu..sakit tu sakitlah jugak tp tahan..tp dah 10minit darah xsampai suku pun
dah r macam xmasuk ja dlm bag tu..aku cuak dah..
ajar pulak ckp kat Dr suh tgk..pastu Dr mula r pusing2 jarum kat lenggan..
nyilu xyah nak kata r..xjadi gak..Dr ckp dia nak buat tangan belh kiri,
aku dah risau dah..dia pun buatlah...tp xjadi gak,darah xkuar gak..
last2 buat lagi,cucuk pulak tempat lain..xleh gak...pastu Dr nak cucuk kat lain
pulak tp time cabut jarum tu tetiba darah aku xhenti2 kuar..bantal,lengan baju dah
mandi darah..dengan tangan bengkak,mcm tulang tangan aku belok ja..
aku cuak gila..memang nangis r..takut woi..dari nak derma kan jd
benda lain lak..memang tawakal habis2 r..dkt 15minit gak Dr nak hentikan darah aku..
tp sedih tau,sia2 aku derma darah tp kena reject sbb darah xpenuh..yea r,xsampai suku bag
pun..lps ni aku beringat r..skrg pun nak salin baju,nak buat apa xleh..sedih betull...huhuhu

0 conteng disini: