Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 15, 2006

oh,borang kawen

nak dijadikan cerita...aku cam biasa r
kalu xdekat dgn due date jgn harap nak siapkan
borang kawen ni...steady jaa...tgk2 cite,main game..
tgk cara en.nazari ajar cam faham jaa...xtau lak bila wak mak oi,
susah tahap gila2..bayangkan adalah 2,3,4 kali aku wak semula borang..
pastu camne pun thank r kat ina nak suh aku tgk database dia time xjd...
sekurang2 aku pun wak cpt dgn dapat faham lg...
start dari jumaat petang aku pun waklah dengan ina..
siap berkampung lagi ina kat bilik aku...dan 2hari laptop aku xoff..
tp give up xyah nak cakap r berapa kali..call hafriz camne,call en.nazarilah..
last2 aku nekad pg sabtu tu nak catting tanya balak ina camne pun
nak tanya pasal borang ni..tp ina ikut sekali r...
tetiba en.nazari call dia ada kat kusza..apa lagi aku p terus r kat bilik en..
suh betul2 skit jadilah..tp function hantar dgn view jelah..
dahlah petang kena siapkan tempat malam taaruf...rasa macam aku nak belah ja
aku bahagi kerja..nak tinggal borang kawen sayang,x p siap malam taaruf
apa pulak kata exco2..lah2 p lah..penat xyah nak kata r...
tp aku happy dalam sibuk2 aku jd gak semua function borang kawen tp
last minute r..kul 11pg nak hantar,siap 10.45pg...thank r ina sudi
study dgn aku...kalu x sure aku terkapai2..dan 1st time dlm hidup aku..
2mlm aku xtido,rasa macam xberpijak dibumi yg nyata ja...hehehe..sekurang2 buat
borang kawen ni rasa pengalaman manis ja...yelah jadi borang biar xtido,xmkn pun..
kla caawww dulu...

0 conteng disini: