Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, August 05, 2006

Ooo Daging!!!

semagat gila aku nak blik time khamis lepas..
yelah dah 2week aku xdpt mkn nasi,
lg2 abg yang ambik lg semagat xyah naik bas...
ptg khamis tu sampai umah atok trus mandi..biar r penat xabis lg
n then aku pun p lah pasar malam cari makanan
kegemaran aku..pe lagi nasi kerabu r...rambang mata
p pasar malam,nak itu..nak ini...
tp memang byk pun beli sampai share makan dgn abg...
nasib abang nak makan...tambah2 lg ada orang belanja..hekhekhek
thank sucah...nak sedap lagi aku belilah daging panggang madu..
huh tambah bselera aku...xpk dah alergik...
lps aku makan mulalh episod bengkak tangan
tp mkn jgk,dh rr p pecah tanah kat UDM xbaik lg makan daging,
pastu pg tu mkn pulak mee sup kat astaka dgn sucah..
yang bestnya daging dia,mak ooii lembutnya...
pastu aku apa lagi terus bengkak gila2 dgn tangan,mulut aku..
memang xleh nak bukak mulut 1hari tu...huhuhu
dahlah ubat xingat nak wak blk khamis tu...
lps ni aku insaf r xnak makan dah daging...
sakit woo,nak bukak mulut sakit,dgn tangan
gatal gila2+bengkak...hari ni baru ok skit lepas letak ubat...huhuhu
baru leh nak mkn byk2..kalu x asyik minum barli jaa...
susah btl kalu makan berpantang ni...
tp sekurang2nya aku bersyukur xmcm abah...
semua kena berpantang...
eeii,nafsu makan kuat sungguh...(**,)

0 conteng disini: