Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 31, 2009

Analysis Assignment

yea, akhirnya berjaya jugak siapkan sistem e-SCM,
presentation tadi pon ok, report dapat siapkan, powerpoint untuk present dapat siapkan.
yang database pun dah siap, powerpoint semua...
databse individu pon dah siap..
walaupon dapat siap last minute walaupon mula awal,
aku bersyukurlah..
esok test SQA 8bab tapi habuk tak study lagi
urmm tak tahulah camne...
sibuk teramat-amat sangat sem ni..
sampai disini saja progress assignment aku..
yang pasti lepas test nak tido cukup-cukup.
khamis ni kena present sistem e-SCM group aku dekat senior
yang akan present untuk projek akhir.
oklah cukuplah progress study aku ini..
tumpuan aku sekarang, malam ni pulun study SQA

0 conteng disini: