Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 08, 2009

merapu

rini dgn mlsnya aku bgn..
lewat betul..padahal dah tanam dalam diri nak bgn awal
barulah murah rezeki kan..tp apakan daya dah tak tersedar...huhuhuu
aku xtau nak cakap apa, yang pasti sekarang terlalu malas
nak post blog...dah ramai member2 tegur..
ok, sekarang hidup aku terlalu bz sampai nak blk rumah xsempat..
kalu bz, result ok xpa gak kan..ni stdy tp result cam hampeh..
wak malu je...aihhhhh bila lah aku mau maju..
ok sebelum terlupa aku janji nak upload picture terbaru aku next post..hehehe
semua ada, nak make up ke tak make up ke semua ada..
tapikan disini aku nak warwakan dengan nada membanggakan aku dah pandai make up...so satu perubahan yang baru...heheheh
tp aku xda pakai make up always, juz try2 je sbb aku xberapa suka make up
rasa cam tak bernafas je face ni...hehehe..
ok sampai disini saje kita kali ini yea..

0 conteng disini: