Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, March 27, 2009

work and work and work....

yeahhh, alhamdulillah akhirnya assignment group aku nak hampir siap jugak..
jsp tinggal sikit lg, nak testing jek lagi and 1 module je lg and report pon dah hampir siap..

sekarang database report dan guideline SQL oracle jek sikit lagi nak kena tambah,
ahad ni aku blh bt dalam lab masa kelas SQA..dari duk saje2 jalan jugak assignment...

petang+malam ahad study math discrete pulak hari isnin nak test2, lepas test tu blh continue stdy
SQA test 2 pulak...harap mengikut perangcangan yang dijadualkan ini, tidak berat nananglah result aku...

p/S: setakat ini aku dapat update blog, coz nak karang benda2 lain xsempat mana...
banyak sangat keje sem ni...berat nanang rasa..

0 conteng disini: