Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 20, 2009

FYP oh FYP...

hallo hallo hallo my blog...how are u???fine..ok
let to chat about my final year project..ish ish ish
tersangatlah takot, adakah sempat aku kejar..
apa yang pasti aku nak grad..penat dah belajar..
kenapa mesti wajib ambik final year project bdk2 it..dushhh dushh..
ok fine..aku dah buat sikit system tapi masalahnya ialah
takleh nak insert lagi..java class aku bermasalah..netbean r punya pasal..
aku dah check ikot jcreator tak da masalah, tapi bila run kat netbean ada masalah
macam mana nak sattle ni..aku target nextweek dah nak tunjuk kat
dr.suzuri page depan, page customer register dgn report customer..
second week plak aku nak buat page admin upload video dgn page customer view video..
i never2 give up to try my best netbean..gile kentang, cuba bayang explore sendiri tu,
nak buat sistem ni..aku tabik spring r, sape yang dapat buat complete..
ok, sekarang dalam kepala aku dah ada nak buat camne sistem ni..
macam mana perjalanan sistem ni..tapi aku perlukan sedikit lagi masa nak explore..
sape yang tau netbean ajarlah aku ni..aku nak guna cara hafriz tak pandai..
aku dah try masa cuti sem baru ni kat rumah..damnn..so netbean je baru nampak camne..
oklah..bukan berlagak tapi betul, jalanlah jugak dari langsung tak jalan..

0 conteng disini: