Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 01, 2009

holiday with bff


saya tak nak cite panjang lebar sangat,
juz nak sidai gambar je kat ampaian blog ni..
saat yang paling saya suka sekali dapat karaoke.
tapi tak tahan dengan member saya dua orang ni
iaitu ajar and ina, mula2 bukan main cakap
aku tak nak karaoke dosa, aurat..aku nak tengok wayang
cis aurat konon, last2 dia yang rampas mic dari kami..
saya dah agak dah..sure takde malu punya..
oklah jugak holiday ni..tapi banyak buang duit je..hehehe
best tak dapat tido kat ampang, walaupun serba kekurangan sikit...
kita masak apa yang ada dlm peti ais..korang tau tak makanan tu tah zaman bila..
saya pon dah tak igat..heheheh..main bedal je semua..
saya tak nak gitau nanti sume tak nak makan...heheheh

jap2 nak setting camera lu...ok fokus..


time tu karaoke...ibu2 bapak2 siapa yg punya anak bilang n bla bla bla


na cepat masuk..jgnlah malu2...


apa yang lucunya ina..dapat jumpa jaafar ke..ehem2..sakit tekak r pulak


hye korang kat lif pon nak bergambar..sian pulak aku nengoknya...

apasal hana senyum je karaoke yang aku muncung sedepa..heran pulak..

1 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

owhh mase kat karoeke tu taktikk jerk...haha...dlm hati nokk sebenornyer..kat luar malu2..mauahha
oits! mknan zaman bile? nasib tak kene Taun!..hoho..pape pun best daa...thanks :)