Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 27, 2009

thank to all

first sekali, aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang wish besday kat aku..sama ada aku sempat reply atau tak. sudi juga korang semua mengingati diri aku ini. dan pada yang belanja makan, yg bagi kad, present..thanks yea..tapi tak lupa pada parents aku, awal sekali celebrate besday aku..hehehe..thank abah, sanggup menghabiskan duit yang sangat besar jumlahnya untuk baiki laptop (motherboard) aku yang rosak hari tu sebagai tanda hadiah besday aku..heheheh, sayang abah..lastly, thanks a lot...;-) XOXOXOX

0 conteng disini: