Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 26, 2010

Semalam

actually nak update blog tapi tak tahu nak tulis apa. Nak kata bz sangat takda pon..kije banyak duk habiskan masa dengan internet je. semalam aku betul2 mengantok + tak larat. Sampai tak pegi sembahyang isyak kat masjid dan mengaji al-quran sikit. lepas je aku makan malam, mandi, solat magrib then tggu isyak dalam 10minit camtu..aku solat isyak and hajat terus tido sampailah pukul 6.30pagi. Memang hari yang paling penat semalam.

Semalam apa yang aku buat sehingga menyebabkan aku penat:
berfacebook
berchatting
tengok cite
buat carta alir
sent design database kepada team work
makan nasi setengah senduk dengan ayam madu+kicap

**takda pula kata aku ni buat kije berat

oklah takda apa nak aku celoteh sekarang..next post tapi tak tahu bilanya..aku teringin nak upload picture aku dizaman budak2..jangan terkejut sudah..sebab budak tu sangat2 kuit..hahahah

dania amidala: rasa nak makan je

0 conteng disini: