Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 12, 2010

kl datang

khamis lepas aku pergi kl..berbaloi-baloi jugak pergi kl..boleh hangbeg baru..lain yang nak lain yang dapat...*kasut yang aku nak..thanks to my mum belikan hangbeg kat one utama dan tudung syria yang memang lama nak beli dengan kain cotton utk buat baju kurung..kehkehkeh..walaupun tau aku bukan suka pakai hangbeg, tapi siyes sian jugak kat my mum..mhl sangat handbeg tu dlm rm100++...dah berbelah bahagi, last2 mymum suh jgk beli..huhuhu..jalan-jalan r kat one utama sementara tunggu along and kak sal balik kije nak g lepak kat apartment dorang..actually aku pergi kl sebab ada interview..tapi tak tau r dapat ke tak..gila babun soalan test, tebal nak mampos..malas gila nak jawab..siap suruh mum and auntie tlg jawabkan..hehehe..cakap java je test..rupanya semua masuk..erdlah, dfdlah,codinglah,javascriptlah..definitionlah..kalu ku tau semua soalan aku print out..tapi yang nak interview aku tengok semua duk meniru..duk msg2, then tulis jawapan..hehehe..sudah jawab test, sesi interview..mujur dlm bm..kehkehkeh..aku pon duk introduce r diri n apa2 dia tnya..sampai satu tahap, dalam hati r cakap malasnya aku nak cakap kat orang ni..bosan dah..rasa boleh nampak muka aku yang kebosanan..wahahaha..tapi xpalah..pengalaman..tapi siyes macam tak kena je kije tu dengan jiwa aku..jauhlah..huhuhu..pasti nanti susah aku..tambah-tambah part nak tido and makan..

satu babak aku tengok baby macam sedih je, cakap aku nak kije kat kl..sedih je muka dia..kehkehkeh..sure tak dapat tido dengan dia lagi..padahal saje je aku nak test baby camne..sayang jugak dia kat aku..walau hari-hari duk gaduh je dengan dia..berebut air milo batu yang dia buat, usik hantulah..hehehe...sanggup berbogel takot nak ambik baju kat atas..buat batal puasa orang je baby ni..

dania amidala:nak g rumah tok main dengan aqeel, daniel, damia, arissa, mica,dini..huahuahua

0 conteng disini: