Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 20, 2010

umt+tati+anganku

pejam celik pejam celik rupanya dah nak habis latihan industri aka parktikal aku ni..dan habis je praktikal nanti, aku akan melangkah ke satu fasa baru kehidupan aku iaitu alam pekerjaan lepas tu kawen..back to story..tak sangka cepat benar aku menghabiskan sisa-sisa degree aku di umt selama 3tahun..rasanya cam baru je masuk, tup-tup dah nak grad.. alhamdulillah syukur pada tuhan dengan limpah rezekinya aku dapat habiskan degree tanpa kecundang ditengah jalan..walau hati berkata aku tak larat, aku tak mampu nak teruskan lagi study ni..syukur padamu ya allah..terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang sudi membantu, mengajarku, mengenjoykanku sepanjang di umt..budi baik kalian tetap diigati...tidak mungkin akan kulupakan..dan terima kasih juga pada kawan-kawan yang sudi memberikan kepahitan padaku sepanjang study di umt..budi anda tidak mungkin akan kulupa sampai bila-bila.


dan praktikal di tati sangat-sangat best..terutama untuk semua staff di kolej universiti tati..memang aku igat sampai bila-bila.antara dekan, pensyarah dan staf sokongan dan aku (student praktikal), mereka tidak pernah membezakan pangkat..sangat enjoy, macam kawan pon ada.time yang paling best, sentiasa ada makanan free..kekekeke..dan terima kasih diucapkan pada semua staff yang mengajarku ASP samaada secara langsung dan tidak langsung penglibatan mereka..akhir sekali terima kasih pada dekan yang sudi membuat jamuan perpisahan student praktikal dan hadiah..thank a lot..

habis je praktikal nanti, aku harap mendapat job.tak kisahlah..janji tak menganggur..dapat kerja leh aku beli vios..harap termakbul r..tak sabar nak pakai kereta sendiri, ada rumah sendiri, ada baby sendiri..opssss...oklah sekian dulu..

dania amidala:mataku asyik mengantok+kesejukkan=need haba+katil

0 conteng disini: