Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 16, 2013

Versi Mak Buyong yang Bumbum

Buat pertama kalinya setelah pregnant aku mengupdate blog dan meletakkan gambo aku yang bumbum. Asal-asal nak letak gambo start dari 1bulan pregnant sampai sekarang. Tapi banyaknya gambo dari hp my husband. Jadi lupakan dulu hasrat tersebut. Kan dari ada mood nak update blog terus cancel. 
Time ni aku preggy dah 7bulan 2minggu, ni time kenduri along dan farah kat kuala terengganu 1/6/2013 baru ni.




 Ni gambo paling latest kami 16/6/2013. Gambor kenduri sambut menantu along dan farah dirumah mentuaku. Asalnya pakai bukan main cun dan hensem kami. Siap makeup, bersampin bagai tapi baru berkesempatan ambik gambo lepas pada majlis sebab time tu dah tak da orang jadi kami bolehlah nak berposing sakan. Gemuk betullah, harap-harap lepas bersalin nanti boleh kurus balik.

Dania amidala : 8/6/2013 gelaplah usia perkahwinan kami yang pertama. Semoga perkahwinan kita membawa keberkatan, kebahagiaan , kekal hingga ke jannah dan dilimpahkan rezeki. i love u darling..


0 conteng disini: