Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 15, 2006

Luahan

huh semalam aku rasa nak makan org ja...
ada time aku balik ada r mamat duk depan aku,
dia duk seat tu kalu bleh nak jadi katil terus..
aku geram gila r..rasa nak terajang ja seat dia...
sabo2..dahlah tgk org mcm nak telan...
geramnya aku..last bila nak cakap dgn aku,apa lg
aku pun menyinga r kat budak tu trs tarik muka...
padam muka ko...tulah buat kat aku apasal...
mamat yang belakang pulak...dah tau duk belakang,
duk lah elok2..ni siap ketuk2 seat aku...kalu kejap xpa..
tensionnya aku...
last2 dia nak cakap dengan aku,aku wak bodoh ja..
geramnya..dahlah aku cukup rimas naik bas...
bla sampai dungun start kepala aku pening dgn tahan gastrik lg...
rasa nak telan ja semua org dalam bas tu...nyampahnya..
tgklah aku balas gak kat budak2 tu...

0 conteng disini: