Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 09, 2006

Tips cinta Mariah Carey buat girl...

1. jangan peduli dengan ugutan2 dari teman lelaki. kalo dia kate 'kalo u sayang i, u mesti blablabla...' gi mampos ngan ugutan sebegitu kerana walaupon korang tak layan ugutan dia tu, dia tetap terhegeh2 kat korang gak hahaha...

2. jangan peduli pada syarat2 yg teman lelaki anda tetapkan. percayalah, kalo korang tak ikut syarat2 yg dia bagi pon, dia tetap nak kat korang gak. saje je dia mengada-ngada tu.

3. bila balak korang dah kantoi chatting ngan girl lain, takyah la korang nak mintak password email dia sebab seblom dia bagi password tu, dia dah delete dah segala bukti2 yg ade thahaha...bodo sgtlah balak korang kalu x delete awal2...

4. jangan rase tercabar sangat bila balak anda sengaja memuji girl lain depan anda. tujuan dia memang saje nak kasi korang panas atau memang sengaja nak bagi korang berkata 'saya lepaskan awak!' thahahaha... so, tunaikan kehendak mereka. lepaskan dia!

5. jangan heran sangat takat balak korang ugut nak kawen ngan orang lain kalo korang xsedia lagi nak kawen mase terdekat thahaha...takut korang kena kebas... lantak la ngan ugutan yg tak seberapa tu. benonyer dia dah gedik2 nak kawen pastu saje nak soh korang cepat2. padehal bukan ade orang lain yg nak kat dia pon thahaha...

kesimpulannyer takyah la korang susah hati ngan karenah terdesak si dia kerana si dia tu pon benonyer terdesak gak thahaha...ikutlah tips ni, sangat munajab buat korang tau...hahahaha

0 conteng disini: