Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 30, 2007

boleh jd ibu yg baik ak??

1) ni step pertama aku pegang cousin aku..
aku ni geram kat budak2...

Photobucket - Video and Image Hosting
2) ni plak step ke2..hohoho penat woi..
dah berat makan apalah
tp nape dia xsuka ja kat aku..
bukan aku makan dia pun
Photobucket - Video and Image Hosting

3)step ke3...hehehe syian dah nak nangis ja..
bukan aku buat pun...
nak pegang xpandai..dia ni lembik lg rr..
xleh nak ajak gusti lg...tp aku maintain...
sbr ek,penat tau omel mintak dengan mama kamu
nak pegang,so duk lama skit..tahan dulu nangis ek..

Photobucket - Video and Image Hosting

4) step ke4 dia nangis,aku xbuat lg smack down tau..
xleh jd laki ni...kamu ja leh omel culik kejap..nak harapkan
baby anis terus xleh ambik,duk dkt pun xleh..nak cium skit pun dah
kena marah kat kakaknya..tensen btl..so kamu thn,nak nangis
jgn kuat2 tau...tahan jaa..
Photobucket - Video and Image Hosting

0 conteng disini: