Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 30, 2007

GEREELAH

Yea akhirnya berjaya jugak aku sign in blog aku ni..
tau dah lebih kurang 1week xleh nak sign in blog ni..
xtau nape..maybe dia nak upgrade blog kot..
aku btl2 bz ja..projek lg,dah sem last ni subjet membaca ja..
td tensen btl aku subjek MIS,punyalah membaca boleh cair kat mulut..
jawab soalan ciput ja..penat ja aku duk ngapal chapter 1&2..last2 xtend
pulak dah..pastu tambah pulak 1 lg chapter..cehwah dengan semangat
waja aku pun p r kelas..macam xcited ja nak jwb..tgk2 tukar jawapan,
gerelah loghat kelatan,ina ajar hilang 5 markah,dah yang lain
mcm merapu ja,ikut ayat aku ja...TENSENNNNNN.....

0 conteng disini: