Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, September 03, 2007

aku

setelah sekian lama aku xmengupdate blog ni..terasa rindu lak,
maklumlah sinilah tempat aku blaja karang ayat,tmpat meluah rasa...
aku dah berbaik dgn hubby tp rasa mcm ada sumthingb happen ja...
xtau rr kot aku rsa lain...tp pape pun aku akan try da best...
rini tah rr,nak kata badmud xjgk..tp mcm sakit ati ja..
secara jujur aku tertekan sgt stdy sni...mcm bkn kerelaan aku...
mcm terpaksa, tensen sgt...nak urus ptptn...mula2 ambik pah2 tolak..tah pape ja..
rini aku nak mengomel skit, aku sakit ati...kalu group bt rr cara group..
aku risau rini patot submit titas xbersubmit jaa...
alangkan bez wak sorang ja...sepjg pengalaman aku, aku rasa student UDM rajin lg dah bjak..
kat nampak mcm blur jaa.nnht rr aku sambung,asal nak buka ja blog ni ada ja hlagan..
aku nak g dgr cramah...pah cerah crmah..boring dah aku

0 conteng disini: