Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 27, 2007

dania

dah dekat dah nak final exam...harap sgt xda pape yang kena repeat..
takut maa...nape tah result aku ni rendah ja...
yang buat aku terkejut hubungan etnik...tah pape ja...
aku ni main2 ka, tp aku baca ja, berKHATAM2 dah...
xtau mana silap...risau math lg java lg...
silap aku x p transfer java...kalu x, xdalah pk benda ni...rugi jugak,
btl apa hafriz ckap..tp dah terlewat nak transfer...xpalah harap2
ok apa yang aku buat...sekarang xnak pk dah tensen2, xbawak kemana jugak..
lagi pk lg tertekan...so skarag bt ja mana terdaya...ucah pun nasihat camtu...
final ni kena jwb btl2, xleh main2...hrp aku bleh bwak dari sem1 sampai sem6
dengan selamat, sampai habis...aminn...

0 conteng disini: