Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 27, 2009

linux week3

hye salam semua.sekarang dah minggu akhir kelas linux..yabedabeduuu..
homesick..tak sabarnyalah, tapi paling takot adalah kelas linux ni akan bt workshop,
dimana macam nak menguji tahap kemampuan kita kepada linux, plzz aku tak tahu pape pon.
macam mana nak buat keje linux sorang diri.semua bergantung kepada note semata-mata dan tunjuk ajar encik husni dari A-Z..

bila masuk kelas linux apa yang aku fikirkan adalah, lambatnya pukul 10.30. lepas tu lambatnya pukul 1 nak makan tengahari pulak, pahtu lambatnya pukul 4. cepatlah habis kelas ni, buhsan dah..
aishh tengok pada gaya macam tak ikhlas je, asyik membilang hari, masa..aku bukan seorang macam ni, tapi disebabkan aku ni tidak puas lagi cuti so jadilah seperti ini..heeee

dari apa yang aku belajar linux, so far oklah dapat jugak tau macam mana penggunaan linux.
macam mana nak bt master, client, link pada server dan lain-lain.

5 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

cepat lar abes mekk...kusus linux tu..nok suh mun tidoo umah aku next weekk..baru lah leh jalankan projek kiter sterusnyer..wakakaaa

Dania said...

aku pon tak sabar nak habis...
buhsannya...doakan aku blh buat workshop linux yea...heheheh

Are'Ja_(",) said...

huhu..Insyaallah.. :)
aku leh joint gop ler..jd kak fasi untuk linux..keke

Dania said...

ni aku tido rmh mu lah...hehehe

Dania said...

orait