Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 25, 2009

masum - softball


tanggal 18/6 aku btolak ke uum kedah utk lawan dengan U lain..kan nama pon sukan antara universiti malaysia..ok back to story, i was a lot memories to share seperti dapat muscle, dapat menghitamkan kulit, dapat mengemukkan badan and one to important aku didukung, bergolek tgh padang, nek ambulans,dapat 4 suntikan jarum coz gastrik yang menyerang..malu siott..

tapikan team umt softball kalah dengan jayanya sekali. but its ok, next time my team akan fight dengan bersungguh-sungguh. tapi disini aku mention sekali lagi, kami kalah dalam kumpulan lagi. first umt vs ukm, oklah mata xjauh sangat, second upm vs umt mula-mula game ok umt main. lama-lama makin tak bersemangat nak fight jadi team kami ketinggalan agak jauh sekali. thirt um vs umt urmm yang ni takyah cakaplah. dari zaman tok nenek um memang power..kami tak main lama sebabnya sepanjang main umt tak dapat nak behentikan um main. game pertama dengan um umt runner dulu tapi tak dapat jugak nak sampai home. so coach kami pon cakap kat pengadil bagi um menang. malu sioot..tapi takpalah silap kami, trainning main2, pulak ramai player baru. tapikan kiranya takda malu sangat coz team laki dapat kalahkan team um.hehehe


setelah kalah dengan jayanya sekali aku and the team mulalah menjadi model untuk mengedik-gedikskan diri..selamat menjamu mata yaa..sambil dengar cheer song ni.

its ok its orait...
come on baby...
fight fight fight...
umt da best

0 conteng disini: