Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 24, 2009

membebel

ari ni aku tak tau nak mengepost apa.toink..toink..
asyik-asyik facebook2..tak da plan pape ke korang.
gi jalan ke, lepak kat kemaman station ke..i like..
makan roti bakar, tambah2 ada izat.4 sure makan free aje..
nanti aku lepak kat kemaman station ke tip top ke, farah ko ajaklah izat yea..
hehehe..bukan nak mengorat pon nak makan free je farah..

weh korang tak rindu kat aku ker???
aku busan stay kat terengganu ni..
lambatnya habis kelas ni..
aku homesick...

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

testing...
owoss laaa dop puah2 lagi g jalan...sokmo doh bawok mun g dating ngan bee oren...hehe..dop puah2 lagi...keke

Dania said...

doklah...kalu blh nak curi bee oren tu...baru puas..hehehe